Ömer Bayram'ın mesajları ifşa edildi!

Galatasaray'ın milli futbolcusu Ömer Bayram'ın başı sosyal medya üzerinden mesajlaştığı kadınlarla belada. Bayram'ın, Eda Gökçen Kaya isimli sosyal medya kullanıcısına gönderdiği mesajların ortaya çıktığı iddiası günün en önemli konularından biri oldu.

Galatasaray'da son haftaların formda ismi Ömer Bayram'ın çok çarpıcı mesajları ortaya çıktığı iddia edildi. Eda Gökçen Kaya isimli Instagram kullanıcısı, Sarı-kırmızılı yıldız Ömer Bayram'ın kendisine gönderdiği mesajları hesabından paylaştı.

"İfşa sırası bendeymiş" diyerek paylaştığı fotoğrafta, Ömer Bayram'ın Eda Gökçen Kaya'yla olan diyaloğu yer alırken, bu konu sosyal medyada gündeme oturdu.

Sosyal medyada sıkça dolaşan fotoğraflardan birinde ise ''banucettin'' isimli bir kullanıcı da yüzünü sansürlediği bir Galatasaraylı oyuncuyla mesajlaştığını belirtmiş, söz konusu görüntülerde yer alan saatin Ömer'e ait olduğu iddia edilmişti.



Ömer Bayram'ın mesajları ifşa edildi! ile ilgili etiketler Instagram Galatasaray Ömer Bayram ifşa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.