Ömer Ali Şahiner golü attı gözyaşlarına boğuldu

Konyaspor'un Akhisar'la karşılaştığı mücadelede duygusal anlar yaşandı. Ev sahibi ekibin başarılı futbolcusu Ömer Ali Şahiner attığı golün ardından gözyaşlarına boğuldu. 25 yaşındaki futbolcunun gol sevincinde neden ağladığı ise sonrasında ortaya çıktı.

Konyaspor'la Akhisar arasında oynanacak 6. hafta mücadelesinde ev sahibi takımın başarılı futbolcusu Ömer Ali Şahiner attığı golün ardından gözyaşlarını tutamadı.

25 yaşındaki futbolcunun golden sonra ağlamasının nedeni ise sonrasında ortaya çıktı. Şahiner'in dün dedesini kaybettiği ve yaşadığı kaybın bu etkisiyle gözyaşlarını tutamadığı belirtildi.

Ömer Ali Şahiner bu golle yeni sezondaki ilk golünü atmış oldu.

Ömer Ali Şahiner golü attı gözyaşlarına boğuldu ile ilgili etiketler Konyaspor Akhisar gol Ömer Ali Şahiner gözyaşları ağladı neden ağladı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.