Ömer 3. bölüm kesintisiz full izle

Ömer 3. bölüm Star TV de. Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer 3. son bölüm dizi bitiminde full izle halinde Youtube platformunda.

Ömer 3. bölüm Star TV ekranlarında. Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer 3. son bölüm dizi bitiminde full izle olarak Youtube platformunda seyredilebilecek.

Başrollerinde Gökçe Bahadır ile Selahattin Paşalı’nın oynadığı Ömer son bölümünde; Ömer ile Gamze’nin kalpleri birlikte atmaya başladığı anda, Reşat’ın bakışlarıyla karşılaşan Gamze, bu aşkın imkansızlığını yeniden acı bir şekilde fark eder ve Ömer’den uzak durmaya karar verir.

Reşat ise Ömer üzerindeki baskılarını iyice artırır ve onun doğru yolu bulması için yeni bir yol aramaya başlar. Bu sefer işini şansa bırakmamaya kararlıdır.

Ömer 3. bölüm full izle

Kocasının ihanetinin her geçen gün yeni bir boyutunu öğrenen Nisa, çaresizlikle kıvranırken, sıkıntılarını Gamze’ye açar. Farklı hayatlar içinde görünseler de, aslında iki kadın da benzer acılarla boğuşmaktadır. Gamze’nin Nisa’ya uzattığı yardım eli, kendi hayatında da bir krize yol açar.

Ömer’in sabırlı ve kararlı duruşu, sonunda Gamze’nin de pes etmesine neden olur. İkisi yeniden birbirlerinin gözünün içine bakmaya cesaret ettiğinde Ömer’in aklında tüm engelleri aşacak tek bir çözüm vardır.

Ömer 3. bölüm kesintisiz full izle ile ilgili etiketler Ömer Dizisi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.