Omar Elabdellaoui, günler sonra Galatasaray idmanında

Yılbaşı gecesi evinde havai fişek patlaması sonucu gözünden yaralanan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui, dün hastaneden taburcu oldu. Bugün takım arkadaşlarını ziyarete giden Omar, teknik direktör Fatih Terim ve takım arkadaşlarına başarılar diledi. Futbolcunun ziyarete ilişkin yayınlanan fotoğraflarında yüzünün gösterilmemesi dikkat çekti.

Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui, yeni yıla girilirken çocuklarını eğlendirmek isterken havai fişeğin patlaması sonucu gözünden ve yüzünden yaralandı. 

Acilen ameliyata alınan Omar'ın bir gözünün görme kaybı ihtimali olduğu ve tedavisinin uzun süreceği açıklandı. Yaklaşık 3 hafta hastanede kalan Norveçli futbolcu, Türkiye'deki tüm futbolseverleri üzdü.

OMAR GÜNLER SONRA GALATASARAY İDMANINDA

Dün tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen ve tedavisine evde devam edilecek olan Omar, bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek takım arkadaşlarına ve teknik direktör Fatih Terim'e başarılar diledi. 

Söz konusu ziyarete ilişkin, Galatasaray Spor Kulübü'nün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ''Omar Elabdellaoui, Denizlispor maçı öncesi Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gelerek teknik direktörümüz Fatih Terim’e ve takım arkadaşlarına başarılar diledi.'' ifadelerine yer verildi.

Söz konusu ziyaretten birkaç fotoğraf da paylaşıldı. Takım arkadaşları tarafından alkışlarla karşılanan Norveçli futbolcu, herkese tek tek sarıldı.

İşte o paylaşım;


YÜZÜ GÖSTERİLMEDİ

Öte yandan elim olayın yaşandığı akşam Omar'ın görüntüsü sosyal medyaya servis edilmişti. Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, konunun takipçisi olacağını duyurmuştu.

Bugün gerçekleşen ziyarette Omar'ın yüzünün hiçbir fotoğrafta gözükmemesi sosyal medyada ''Durumu ciddiyetini koruduğunu gösteriyor'' olarak yorumlandı. 

Omar Elabdellaoui, günler sonra Galatasaray idmanında

Omar Elabdellaoui, günler sonra Galatasaray idmanında ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim Florya Omar Elabdellaoui idman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.