Son dakika Omar Elabdellaoui Galatasaray'da! Omar Elabdellaoui kimdir?

Galatasaray son dakika Omar Elabdellaoui transferi! Galatasaray yeni transferi Omar Elabdellaoui ile her konuda anlaştı. Omar Elabdellaoui kimdir?

Galatasaray yeni sezonun ilk transferini Omar Elabdellaoui ile gerçekletirdi. Emre Kılınç, Oğulcan Çağlayan ve Kerem Aktürkoğlu transferlerinin hemen sonrasında Omar Elabdellaoui de kadroya dahil edildi.

Galatasaray’dan yıllık 1,5 milyon euro alması beklenen Elabdellaoui’nin transferi Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı.

OMAR ELABDELLAOUI KİMDİR?

1991 yılında Norveç'te dünyaya gelen sağ bek oyuncusu, Manchester City'nin altyapısında forma giydikten sonra 2012 yılında Feyenoord'a kiralandı. Tecrübeli oyuncu Hull City ve Olympiakos formaları da giydi. Norveç Milli Takımı ile 44 maça çıkan Elabdellaoui, skor üretme başarısı gösteremedi.

Son dakika Omar Elabdellaoui Galatasaray'da! Omar Elabdellaoui kimdir? ile ilgili etiketler Galatasaray Omar Elabdellaoui
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.