Olympique Lyon, Galatasaray - Beşiktaş derbisine Kerem Aktürkoğlu için geldi

Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Kerem Aktürkoğlu'nu izlemeye gelen kulüplerin arasında Olympique Lyon'un olduğu öğrenildi. Sarı-Kırmızılı takımla geçtiğimiz Aralık ayında 2026 yılına kadar sözleşme uzatan milli yıldız, gösterdiği performansla piyasa değerini 11 milyon eurolara çıkarmıştı...

Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Ligue 1 ekiplerinden Olympique Lyon’un radarında.

Fransız temsilcisinin scout şefi Bruno Cheyrou, 23 yaşındaki futbolcuyu Galatasaray-Beşiktaş derbisinde izlemek için İstanbul’a geldi.

Barcelona deplasmanında Atletico Madrid tarafından izlenen Aktürkoğlu, bu sezon Sarı-Kırmızılı forma ile çıktığı 41 maçta 9 gol 9 asistlik performans ortaya koydu.

Olympique Lyon, Galatasaray - Beşiktaş derbisine Kerem Aktürkoğlu için geldi

Olympique Lyon, Galatasaray - Beşiktaş derbisine Kerem Aktürkoğlu için geldi ile ilgili etiketler Galatasaray Lyon Kerem Aktürkoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.