Olympiakos, Fenerbahçe'nin yıldızı ile anlaştığını açıkladı!

Yunanistan'ın köklü kulübü Olympiakos'un Başkanı Vangelis Marinakis, Fenerbahçeli yıldızla her konuda anlaştıklarını açıkladı.

Yunanistan’da Radio Parapolitics 90.1’e konuşan Marinakis, Valbuena transferini kısa süre içinde açıklayacaklarını söyledi.

Skorer'de yer alan habere göre, Yunan başkan, “Zamanı geldiğinde anons edeceğiz göreceksiniz. Herkesin de bildiği gibi Valbuena çok iyi bir futbolcu. Kısa süre içinde zaten hepsini açıklayacağız. Şu anda hem taraftarlar hem de basın beklemek zorunda. Zaten sadece bir transfer değil, birçok transfer yapacağız” ifadelerini kullandı.

Olympiakos, Fenerbahçe'nin yıldızı ile anlaştığını açıkladı!

Sarı-lacivertlilerin ligde son haftada Antalyaspor’la oynayacağı maçı beklemek zorunda olan Yunan ekibi, gelecek haftalarda hemen açıklamayı yapacak. Ayrıca Valbuena’nın sağlık kontrolünden geçirilip resmi imzaların atılacağı bildirildi.

Olympiakos, Fenerbahçe'nin yıldızı ile anlaştığını açıkladı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.