Olympiakos çıldırdı! Marcelo'nun ardından James Rodriguez de imzayı attı

Geçen sezonun başında Everton'dan Katar ekibi Al-Rayyan'a 8 milyon euro karşılığında Transfer olan ve bugün sabah saatlerinde kulübüyle sözleşmesini fesheden James Rodriguez, Avrupa'ya geri döndü. Yunanistan 1. Futbol Ligi (Süper Lig) ekiplerinden Olympiakos, Kolombiyalı yıldız oyuncuyu kadrosuna kattığını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 31 yaşındaki orta saha oyuncusunun kadroya katıldığı belirtilirken, sözleşmenin detaylarına ilişkin bilgi verilmedi.

Yunanistan basınında yer alan haberlere göre, son olarak görev aldığı Katar ekibi El-Rayyan ile sözleşmesini fesheden Rodriguez için bonservis bedeli ödenmeyecek. Futbolcu sezon sonuna kadar Olympiakos'ta görev alacak.

Kariyerinde Porto, Monako, Real Madrid ve Bayern Münih gibi önemli kulüplerde forma giyen Rodriguez, Kolombiya Milli Takımı'nda ise 86 maçta 24 gole imza attı.

GALATASARAY İDDİASI VARDI

Kolombiyalı yıldız James Rodriguez'in ismi, transfer döneminin son gününde Galatasaray ile anılmış ancak Sarı-kırmızılı kulüp son gün sürprizi olarak Juan Mata ve Yusuf Demir'i kadrosuna katmıştı.

Olympiakos çıldırdı! Marcelo'nun ardından James Rodriguez de imzayı attı ile ilgili etiketler James Rodriguez Transfer Olympiakos Yunanistan Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.