Olympiakos Başkanı, hakem odasını bastı!

Olympiakos'un başkanı Evangelos Marinakis, Burnley maçının devre arasında yanındaki 13 yöneticiyle birlikte hakem soyunma odasını bastı.

Olympiakos'un sahibi ve başkanı Evangelos Marinakis'in Burnley ile oynadıkları UEFA Avrupa Ligi playoff turu ilk maçının devre arasında hakem odasını bastI.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; 1-1 biten ilk yarının ardından Marinakis, yanında 13 yöneticisiyle birlikte hakem Slavko Vincic'in bulunduğu odaya girdi. Marinakis'in odada hakeme bağırdığı, iki penaltısını vermediğine dair sözler söylediği ve ardından yukarı çıktığı belirtildi.

MÜCADELEYİ OLYMPİAKOS 3-1 KAZANDI

Mücadelenin ikinci yarısının başında Burnley'den Ben Gibson kırmızı kart gördü. Mücadeleyi Olympiakos, 3-1 kazandı.

Maçın ardından Burnley Menajeri Sean Dyche, olayları doğrulayarak, "İkinci yarıda işler bir anda değişti. Ben gerçekleri söylüyorum, düşüncelerimi değil." ifadelerini kullandı.

DİSİPLİN SORUŞTURMASI AÇILDI

UEFA ise yaptığı açıklamada, Olympiakos'a sahaya yabancı madde atmak, merdivenleri işgal etmek ve meşalelerden ötürü disiplin soruşturması açtı.

Olympiakos Başkanı, hakem odasını bastı!

Olympiakos Başkanı, hakem odasını bastı! ile ilgili etiketler hakem Olympiakos başkan olay baskın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.