Mesut Özil, Olympiacos deplasmanında yok... Bu kez Vitor Pereira'nın tercihiyle değil.

Fenerbahçe'nin süper yıldızı Mesut Özil, ayağında derbiden kalan şişlik nedeniyle Olympiacos deplasmanında forma giyemeyecek. Sarı-Lacivertliler'de Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo ise son antrenmanda takımla çalıştı. Yunan ekibine Kadıköy'de 3-0 mağlup olan Pereira'nın takımını rövanşı alıp gruptan çıkmak için avanataj yakalamak istiyor.

Derbiden zaferle ayrılarak yara saran Fenerbahçe'de gözler Olympiacos  deplasmanında... Sarı-Lacivertliler UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 5. haftasında maçında yarın Yunanistan temsilcisine konuk oluyor. Galatasaray maçıın yıldızı Mesut Özil, bu maçta takımını yalnız bırakacak.

Fenerbahçe gruptan çıkmak için kritik önem taşıyan maçın hazırlıklarını bu sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Luiz Gustavo, idmanın tamamında takımla birlikte çalışırken; Altay Bayındır ve Enner Valencia günü tedavi programları ile geçirdi. Mesut Özil, ayak bileğindeki ağrı sebebiyle idmanda yer almadı.

Ayağında şişlik bulunan Mesut Özil sakatlığı nedeniyle Olimpiakos deplasmanında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe kritik maç öncesi 5 puanla üçüncü sırada bulunurken Olimpiakos ise 6 puanla ikinci sırada yer alıyor. Mesut Özil bu sezon Fenerbahçe formasıyla 14 maça çıkarken 5 gol attı ve 1 asist yaptı. 

Mesut Özil, Olympiacos deplasmanında yok... Bu kez Vitor Pereira'nın tercihiyle değil.

Mesut Özil, Olympiacos deplasmanında yok... Bu kez Vitor Pereira'nın tercihiyle değil. ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mesut Özil UEFA Avrupa Ligi olympiacos
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.