‘ÖLÜRSEK DE BERABER ÖLELİM DEDİM!’

17 Ağustos 1999’da merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesi olan ve yaklaşık 45 saniye süren 7.4 büyüklüğündeki depremin üzerinden 21 yıl geçti. Acılar hala yüreklerdeki tazeliğini korurken, SuperHaber, 17 Ağustos’un vurduğu yerlerden biri olan Avcılar’daydı…

17 Ağustos Depremi, gerek nüfus yoğunluğu gerekse de ekonomik faaliyet açısından Türkiye'nin en önemli illerini etkiledi. Depremden Kocaeli, İstanbul, Bursa, Yalova, Sakarya, Eskişehir ve Düzce etkilendi. Resmi rakamlara göre, depremde 18 bin 373 kişi hayatını kaybetti, 48 bin 901 kişi de yaralandı. 

SuperHaber depremde İstanbul’da en çok yıkım, ölüm ve yaralanmanın olduğu Avcılar’a gitti. Muhabirimiz Mevlüt Yüksel, 17 Ağustos Depremi’nin yıldönümünde Avcılar’da yaşayanlarla görüştü, büyük felakette  yaşadıklarını ve beklenen İstanbul depremi hakkındaki düşüncelerini aldı.

Yüksel’in Avcılar izlenimlerini YouTube kanalımızda izleyebilirsiniz….

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

‘ÖLÜRSEK DE BERABER ÖLELİM DEDİM!’ ile ilgili etiketler 17 Ağustos 17 Ağustos Depremi 17 ağustos 1999 marmara depremi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.