Olur böyle vakalar, Türk bekçisi yakalar

Şişli'de mahalle bekçileri, şüphelendikleri üzere durdukları araçta uyuşturucu buldu. Araçtaki şüphelilerin ise 'arama yetkiniz yok' diyerek bekçilere karşı çıkmaya çalıştıkları öğrenildi. 

Olay, Kuştepe Mahallesi'nde dün gece saatlerinde meydana geldi.

'YETKİNİZ YOK' DEDİ UYUŞTURUCU ÇIKTI

Gece Kartalları olarak bilinen bekçiler şüphelendikleri bir aracı durdurdu. Araçtan indirilen iki şüpheilinin üst aramasını gerçekleştiren bekçiler şüphelilerden birinin arka cebinde uyuşturucu madde ele geçirdi. Bu sırada aracı aramak isteyen bekçilere şüpheliler 'yetkiniz yok' diyerek karşı çıktı.

Mehmet B. (25) ve Sedat B. (35) isimli kardeş oldukları öğrenilen şüpheliler, gözaltına alınırken, araçta arama yapıldı. Aramada aracın teybinin arkasında bulunan gizli bölmeyi bulan ekipler burada iki torba içinde 185 adet satışa hazır kokain ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheliler Kuştepe Polis Merkezi'ne götürüldü.

Buradaki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. 

Olur böyle vakalar, Türk bekçisi yakalar

Olur böyle vakalar, Türk bekçisi yakalar ile ilgili etiketler Şişli uyuşturucu bekçi arama yetkisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.