Ölümünün ardından Ali Sürmeli'nin söyledikleri yürekleri dağladı: 'Annem acıya dayanamadı...'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur, Çarpışma, Beyaz Karanfil, Kurtlar Vadisi Pusu, Baba Ocağı, Kuzey Rüzgarı, Büyük Buluşma, Deli Yürek, New York'ta Beş Minare, Güneşi Gördüm gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Ali Sürmeli hayatının en büyük acılarından birini yaşadı. Usta oyuncu Sürmeli'nin annesi intihar ederek yaşamına son verdi. Annesinin ölümünün ardından ünlü oyuncunun yaptığı açıklama ise yürekleri dağladı.

Ünlü oyuncu Ali Sürmeli'nin 82 yaşındaki annesi Akçe Sürmeli, çocukları ve bakıcısıyla beraber kaldığı evin arka bahçesinde ipe asılı halde bulundu. Annesinin ölümüyle yıkılan Ali Sürmeli, “Annem 2 yılda iki büyük operasyon geçirdi. Annem kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz” dedi.

 

EKİPLER CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTILAR


Olay, bu sabah saatlerinde Kocaeli'nin Derince ilçesi Esentepe Caddesi Çenedağ Mahallesinde meydana geldi. Ali Sürmeli’nin annesi Akçe Sürmeli (82), bakıcısı ve çocuklarıyla beraber yaşadığı evin arka bahçesinde ipe asılı halde bulundu.

Akçe Sürmeli’yi ipe asılı halde bulan bakıcı hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde yaşlı kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Sürmeli’nin cenazesi, ölüm sebebinin tam olarak belirlenmesi için adli tıp kurumuna götürüldü.

Ölümünün ardından Ali Sürmeli'nin söyledikleri yürekleri dağladı: 'Annem acıya dayanamadı...'

''AMELİYATLARDAN SONRA ACIYA DAYANAMADI''

Acı olayı duyan Ali Sürmeli hemen Kocaeli’ye geldi. Ali Sürmeli, “Annem 2 yılda iki büyük operasyon geçirdi. Annem yalnız değildi, kardeşlerim hep yanında aynı evde yaşıyorlardı. Annemin evde bakıcısı da vardı. Annem kolon kanseri ameliyatlarından sonra acıya dayanamadı, çok üzgünüz" dedi.

Akçe Sürmelinin cenazesi yapılan otopsinin ardından Derince'de toprağa verilecek.

Ölümünün ardından Ali Sürmeli'nin söyledikleri yürekleri dağladı: 'Annem acıya dayanamadı...' - Resim : 2

Ölümünün ardından Ali Sürmeli'nin söyledikleri yürekleri dağladı: 'Annem acıya dayanamadı...' ile ilgili etiketler İntihar cenaze otopsi Derince ali sürmeli Akçe Sürmeli
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.