İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davada karar çıktı

Motosikletiyle seyir halindeyken kapısı açılan taksiye çarpması sonucu hayatını kaybeden oyuncu İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin dava sonuçlandı.

21 Ağustos 2016'da tarihinde gerçekleşen kaza sonrasında yargılanan Bekir Serkut Özhan için karar çıktı. İstanbul Anadolu 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın karar duruşmasına, tutuksuz yargılanan Bekir Serkut Özhan ile tarafların avukatları katıldı. İsrafil Köse’nin ailesinin Avukatı Asım Çeker, sanığın yargılama aşamasında pişman olduğuna dair bir beyanı olmadığını belirterek, "Müvekkillerden özür dahi dilememiştir. Bu yüzden alt sınırdan uzaklaşılarak cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.

Olay yerinde yolcu bulunması nedeniyle müvekkilinin durduğunu söyleyen avukat Seher Ertürk; Ölenin asli kusurlu olduğu ortadadır. Müvekkilimin öncelikle beraatini aksi takdirde lehine olan maddelerin uygulanmasını talep ediyorum" dedi. Sanık Bekir Serkut Özhan, "Üzücü bir kazaydı, olmaması gereken bir şeydi. Beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme sanık Özhan için, "Taksirle bir kişinin ölümüne neden olmak" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası ile cezalandırılmasına karar verdi. Mahkeme, bu cezayı 18 bin 200 lira adli para cezasına çevirdi.

İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davada karar çıktı

İsrafil Köse'nin ölümüne ilişkin davada karar çıktı ile ilgili etiketler Trafik kazası israfil köse Mahkeme tarihi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.