“Ölümümden kimse sorumlu değildir, hayattan bıktım” notu bırakarak intihar etti!

Adana’da girdiği bunalımdan çıkamayan bir kişi otomobilinde kafasına tabancayla ateş edip intihar etti. Otomobilde yapılan incelemede ise şahsın “Ölümümden kimse sorumlu değildir, hayattan bıktım” diyerek not bıraktığı öğrenildi.

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, H.A.T. (33) 26 Ocak günü evine gelmedi. Bunun üzerine ailesi kayıp başvurusunda bulundu. Ancak H.A.T. bir türlü bulunamazken bu saatlerde Seyhan Baraj Gölü kenarında tabancayla otomobilin içinde kafasında yaralı bir şahıs olduğu bilgisi geldi. Polis olay yerine giderek çalışma başlattı.

"HAYATTAN BIKTIM" DİYE NOT BIRAKMIŞ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri de şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis yaptığı çalışmada ölen şahsın H.A.T. olduğunu belirledi. Otomobilde yapılan incelemede ise şahsın “ölümümden kimse sorumlu değildir, hayattan bıktım” diyerek not bıraktığı öğrenildi.

ARKADAŞINA SON KEZ BAKTI

Olay yerine H.A.T.’nin yakınları ve arkadaşları geldi. Bir arkadaşının Hasan Ali T.’ye son bir kez bakıp ağlaması herkesi duygulandırdı.

“Ölümümden kimse sorumlu değildir, hayattan bıktım” notu bırakarak intihar etti!

H.A.T.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. H.A.T'nin cenazesi, otopsinin ardından morgdan alınarak toprağa verildi.

“Ölümümden kimse sorumlu değildir, hayattan bıktım” notu bırakarak intihar etti! ile ilgili etiketler İntihar Adana
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.