Ölüme sürükleyen mesajın sahibi FETÖ'cü çıktı

İhtiyar Kitabevi'nin sahibi yazar İbrahim Çolak, hakkında sosyal medyada ortaya atılan iddianın ardından canına kıydı. O iddiayı ortaya atan kişi ise bu gelişmenin ardından hesabını kapattı. Ancak o kişinin FETÖ'yü destekleyen mesajlar atan İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olduğu ortaya çıktı.

Leyla Salinger adını kullanan hesap sahibi 10 Aralık akşam saatlerinde İbrahim Çolak'ın sosyal medya hesabını etiketleyerek "Belki sizin de dilenecek bir özrünüz vardır ne dersiniz var mı öyle bir planınız" demişti. 

Ölüme sürükleyen mesajın sahibi FETÖ'cü çıktı

Ankaralı kitapseverlerin yakından bildiği İhtiyar Kitabevi'nin sahibi İbrahim Çolak bu iddiadan kısa bir süre sonra kendi eliyle canını alarak yaşamına son verdi.

Bu gelişme üzerine iddiaları gündeme getiren Leyla hesabı sahibi tarafından kapatıldı.

Ölüme sürükleyen mesajın sahibi FETÖ'cü çıktı - Resim : 2

Ancak hesabın sahibinin kimliği kısa sürede ortaya çıktı. 

O kişi İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olan Gültennur Batmaz adlı kişiydi. 

Elinde hukuku kullanmak gibi bir imkan varken twitterdan paylaştığı bir iddia ile bir kişiyi ölüme sürükleyen kişinin bir avukat olması ortaya çıkan tek gerçek de değildi. Aynı zamanda FETÖ'yü destekleyen birçok paylaşımı bulunan bir kişiydi aynı zamanda.

Ölüme sürükleyen mesajın sahibi FETÖ'cü çıktı - Resim : 3

Bir paylaşımında "Fethullah gülen hakkında yakalama kararı çıkaran ist. 3. sulh ceza hakimliğinin ben çapına, bağımsızlığına tüküreyim" demişti. 

Ölüme sürükleyen mesajın sahibi FETÖ'cü çıktı - Resim : 4

Çok sayıda da benzer paylaşımı vardı. 

Ölüme sürükleyen mesajın sahibi FETÖ'cü çıktı - Resim : 5

İstanbul Barosu'na bağlı bir avukat olan Gültennur Batmaz çukur eylemleri sırasında da FETÖ'nün diliyle PKK'lı teröristlere destek vermişti.

Ölüme sürükleyen mesajın sahibi FETÖ'cü çıktı - Resim : 6

Sosyal medyada birçok Twitter kullanıcısı LeylaSalinger hesabını kullanarak İbrahim Çolak'ın intiharına sebep olan ve İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olduğu ortaya çıkan Gültennur Batmaz'ın 'cinayet' suçlaması ile yargılanmasını istiyor...

Ölüme sürükleyen mesajın sahibi FETÖ'cü çıktı - Resim : 7

Ölüme sürükleyen mesajın sahibi FETÖ'cü çıktı ile ilgili etiketler Twitter FETÖ PKK İbrahim Çolak Leyla Salinger Gültennur Batmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.