Ölümden kıl payı kurtuldular

Antalya'da fenalaşan sürücü öğretim bürosunun giriş kapısına çarparak durabildi. O sırada içeriden çıkan 2 kadının gelen aracı görüp son anda içeriye girmeleri büyük faciayı önledi. Hastaneye kaldırılan Aslı Oray bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Antalya'da direksiyon başında fenalaşan Ender T.'nin (34) otomobili, bariyere ve otomobile çarptıktan sonra açık öğretim bürosunun kapısına çarptı. 1 kişinin öldüğü 2 kişinin hafif yaralandığı kaza güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi, Mevlana Caddesi üzerinde meydana geldi. 35 ABS 367 plakalı otomobille alt geçitten geçtiği sırada aniden rahatsızlanan Ender T., aracıyla önce bariyer ve kaldırıma ardından çöp konteyneri ve bir otomobile çarptı.

Hızını alamayan otomobil, daha sonra Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bürosunun kapısına çarptı. Kazada kapıda bekleyen ve otomobilin geldiğini görünce içeri kaçmaya çalışan 2 kişi hafif yaralandı.

Kaza güvenlik kameralarına da anbean yansıdı. Kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Aslı Oray, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Ölümden kıl payı kurtuldular

Ölümden kıl payı kurtuldular ile ilgili etiketler Antalya kaza Muratpaşa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.