Ölümden En Çok Korkan 3 Burç! Azrail'i görünce Dut Yemiş Bülbüle Dönüyorlar!

Ölümden En Çok Korkan Burçları listeledik. Ölüm meleği Azrail'i görünce ağlamaklı olan, panikle müsaade isteyen burçların halini merak etmiyor musunuz? Dünya görüşümüzü, karakterimizi etkileyen astroloji son nefeste tepkimizi de belirliyor. Koç, Boğa, Terazi, Oğlak, Başak, Yengeç, Akrep, Yay, Kova ve Balık burçları içerisinde ölümden en çok korkan burçlar hangileridir?

Ölümden En Çok Korkan 3 Burç! Azrail'i görünce Dut Yemiş Bülbüle Dönüyorlar! Gerçek bir astroloji okuyucuysanız ya da burçları günbegün takip ediyorsanız ölümden en çok korkan burçları da merak ediyorsunuz demektir. Hayatımızı bilmeden kontrol eden astrolojik dünya hepimizin korku, kaygı ve endişelerini de ortaya koyuyor.

Ölüm meleği Azrail'i görünce korkudan histen hise geçen burçların yanısıra, panikten ağlamaklı olanları da var. Koç, Boğa, Terazi, Oğlak, Başak, Yengeç, Akrep, Yay, Kova ve Balık burçları içerisinde ölümden en çok korkan burçlar hangileridir?

ÖLÜMDEN EN ÇOK KORKAN 3 BURÇ!

YENGEÇ: Azrail'in dilinden en çok anlayan burç Yengeç burcudur. Karşısında ölüm meleğini gören Yengeç, ağlamaklı bir ses tonuyla onu teselli etmeye çalışır. Ancak tüm hayatın yükünü omuzlarında taşımaya alışmış olan Yengeç ölümden en çok korkan burçtur. Annelik iç güdüleri oldukça fazla olan Yengeçler Azrail'i karşısında görünce adeta şunu fısıldar: "Senin işin de zor be meleğim, hadi gidelim"

ASLAN: Aslan burcunun hayatında en önemli olan şey bilinir ki iz bırakmaktır. Yaptığı her işte göz alıcı bir imza atmak isteyen Aslan ölümden korkan burçlar arasındadır. Ancak bir şartla: Azrail'i karşısında görüp dut yemiş bülbüle dönen Aslan burcu, kendisinden müsaade ister. Ama yolculuk hazırlığı içindir bu izin.

TERAZİ: Ölüm meleğini karşısında gören Terazi burcunun ilk düşüneceği şey Azrail ile arkadaş olma ihitmalidir. Zira ölümden korkan burçlar sıralamasında 3'üncü olan Terazi burcu ölümün kaçınılmaz son olduğunu bilir.

Ölümden En Çok Korkan 3 Burç! Azrail'i görünce Dut Yemiş Bülbüle Dönüyorlar! ile ilgili etiketler burç ölümden korkan burçlar ölümden en çok korkan burç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.