Ölümcül virüs biyolojik saldırı mı

Çin'de ortaya çıkan ölümcül virüs ile ilgili dehşet verici iddialar ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre virüs 40 bin kişiyi öldürdü bu nedenle kentler karantinaya alındı ve bomboş!

Gelen son dakika haberine göre, Çin'de ortaya çıkan ve insandan insana bulaşabilen yeni koronavirüs türü nedeniyle resmi kaynaklara göre hayatını kaybedenlerin sayısı 41'e yükselirken, en az 1287 kişi kişinin virüse yakalandığı tespit edildi. Hong Kong, salgın nedeniyle acil durum ilan etti. Hastanelerde oda kalmadığı için otoparklara çadırlar kuruldu.

Virüse yakalanıp yakalanmadığını öğrenmek için test yaptırmak isteyen binlerce kişi hastanelere koştu. Hastanele koridorlarında oluşan uzun kuyruklar, sosyal medyada paylaşılıyor. Tüyler ürperten görüntülerin geri planında çığlıklar duyuluyor.

RESMİ OLMAYAN RAKAMLAR DEHŞET VERİCİ!

Öte yandan virüsün kaynağı ve yayılması ile ilgili dehşet verici iddialar ortaya atıldı. Sosyal medyada yer alan ses kayıtlarına göre bir yılandan kaynaklandığı düşünülen virüs nedeniyle 25 bin milyon kişinini enfekte olduğu ve 40 bin kişinin hayatını kaybetmiş olabileceği öne sürüldü. Şehirlerin bomboş olması ve karantina önlemleri buna bağlandı.

BİYOLOJİK SİLAH MI?

Virüs o bölgede çok tüketilen bir tür yılandan bulaştı. Yılanın içinde bulunduğu su birikintisinde ise biyolojik saldırı olduğundan şüphelenilen kalıntılar olduğu öne sürüldü. Ayrıca virüsün diğer virüslerle etkileşime geçip tür değiştirdiği ve mutasyonlar geçirdiği de gelen iddiaların arasında.

 

Ölümcül virüs biyolojik saldırı mı ile ilgili etiketler Koronavirüs Saldırı Çin Son dakika Koronavirüsü biyolojik silah yılan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.