Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak olan Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filmi merakla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler araştırma yapmaya başladı. Peki, Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filmi bu akşam Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını ve konusunu merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Filmin yönetmen koltuğunda Harald Zwart oturuyor. Peki, Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

ÖLÜMCÜL OYUNCAKLAR: KEMİKLER ŞEHRİ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Clary, Pandemonium adlı bir gece kulübüne gider ve o akşam işlenen bir cinayete tanık olur. Bu anı gördükten sonra doğa dışı olaylar da peşini bırakmaz. Önce Valentine adında bir adam, annesi Jocelyn'i kaçırır. Kulüpte tanıştığı insanlardan kendisine yardım etmelerini ister. Karşılığında ise çok zor bir karar verir ve annesinin hiçbir zaman onaylamayacağı bir yola girer. Hem en iyi dostuyla kavga edecek hem de aşkın bilinmedik sularına dalacaktır.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filmi bu akşam saat 22:15 - 01:30 arasında yayınlanacaktır.

 

Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Beyaz TV canlı izle 2019 sinema filmi film izle
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.