Ölümcül hastalığa yakalanan oyuncudan haber var!

Tayland'da sivrisinek ısırığı sonucu ölümcül hastalığa yakalanan oyuncu Leyla Bilginel, tedavisinin ardından Nişantaşı'nda görüntülendi. Bilginel, tedavisine yardımcı olan Sağlık Bakanlığı'na teşekkür etti.

Tayland'da sivrisinek ısırması sonucu yakalandığı Dang Humması'na yakalanan Leyla Bilginel, tedavi sürecinin ardından ilk kez görüntülendi. Nişantaşında oğluyla görüntülenen oyuncu, kendisini tedavi için Türkiye'ye getiren Sağlık Bakanlığı'na teşekkür etti.

SAĞLIK KONUSUNDA ÇAĞ ATLAMIŞ BİR ÜLKEYİZ

Tayland'a yerleşen Leyla Bilginel, sivrisinek ısırması sonucu Dang Humması'na yakalanmıştı. Sağlık Bakanlığı'nın devreye girmesiyle Türkiye'ye getirilen Bilginel sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Oğlu Kayra ile Nişantaşı City's'de alışveriş yapan oyuncu, Sağlık Bakanlığı'na şu sözlerle teşekkür etti: "Sağlık konusunda çağ atlamış bir ülkeyiz. Gittiğimiz devlet hastanesinde çok güzel bir tedavi süreci geçirdim. Ülkeme getiren Sağlık Bakanlığı'na bağlı ekiplere çok şey borçluyum."

Ölümcül hastalığa yakalanan oyuncudan haber var!

TAYLAND'A GERİ DÖNECEĞİM

Tedavisinde sona gelindiğini de dile getiren oyuncu, "Tedavim bitti sayılır ama kendimi yorgun hissediyorum. Uzun bir süre ülkemde kaldıktan sonra tekrardan Tayland'a döneceğim" dedi.

 

Ölümcül hastalığa yakalanan oyuncudan haber var! ile ilgili etiketler leyla bilginel dang humması sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.