Ölümcül delta varyantı kabusu büyüyor! Bir ilde daha tespit edildi: 56 kişi karantinaya alındı!

Koronavirüsün hindistan'da mutasyona uğrayan ve en ölümcül varyant olarak bilinen delta varyantı vakaları Türkiye'de hızla yayılmaya devam ediyor. Son olarak Ordu Ünye'de bir sitede oturan kadında delta varyantı tespit edilmesi üzerine kadınla temaslı 56 kişi için karantina uygulaması başlatıldı.

ORDU’nun Ünye ilçesindeki Gölevi Mahallesi’nde sitede oturan Azerbaycan uyruklu bir kadının koronavirüs testi pozitif çıktı.

'DELTA' VARYANTI OLDUĞU ÖĞRENİLİNCE HAREKETE GEÇİLDİ

Yapılan incelemede testi pozitif çıkan kadının 'Delta' varyantlı vaka olduğu belirlendi. Bunun üzerine harekete geçen filyasyon ekipleri, temaslıların belirlenmesi için çalışma başlattı.

BLOKLAR VE DAİRELER İZOLASYONA ALINDI

Sitenin bazı bloklarındaki daireler izolasyona alınırken, kadının temaslı olduğu saptanan çevredeki market ve pastane çalışanlarıyla birlikte toplam 56 kişi, evlerinde karantinaya alındı.

Polis ekipleri siteye gelerek, karantinada olanların dışarıya çıkmamaları uyarısında bulundu.

Ölümcül delta varyantı kabusu büyüyor! Bir ilde daha tespit edildi: 56 kişi karantinaya alındı! ile ilgili etiketler Ordu Ünye delta varyant

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.