Ölümcül Darbe filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir?

18 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Ölümcül Darbe adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ölümcül Darbe hangi kanalda? Ölümcül Darbe oyuncuları kimlerdir?

18 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Ölümcül Darbe adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Ölümcül Darbe 2009 yılında vizyona girmiştir..

ÖLÜMCÜL DARBE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

FBI'n başarılı ve inatçı polis memuru Tom Armstrong (Sean Patrick Flanery),bıraktığı mesleğini çok tehlikeli ve acımasız bir katilin son hedefi haline geldiğinden dolayı mesleğine geri dönmek zorunda kalmıştır,şehir içinde ,kedi fare oyununa dönen bu kovalamaca esnasında Tom Armstrong kendi hayatını koruması gerektirdiği gibi aynı zamanda masum bir hayatıda kurtarmak zorundadır.Terör yuvası haline gelen şehirde potansiyeli yüksek acımasız katil ve Tom Armstrong arasındaki bu zaman karşı yarışta fazla bir zaman kalmamıştır.Aksiyon ve gerilimi bol bir yapım olan Ölümcül Darbe izleyicinin adrenalinini yükseltmeyi başaran bir film.

ÖLÜMCÜL DARBE FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Robert Kurtzman

Oyuncular: Joe Pantoliano, Amanda Wyss, Sean Patrick Flanery

Tür: Aksiyon, Gerilim, Polisiye

Yapım Yılı: 2009 / 96dk

Ölümcül Darbe filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekilmiştir? ile ilgili etiketler film ATV Ölümcül Darbe filminin konusu nedir Ölümcül Darbe oyuncuları kimdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.