Ölüm Virajı'nda şarampole uçtular! 1 polis öldü, 1 polis yaralandı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde polislerin bulunduğu otomobil, "Ölüm Virajı" olarak anılan bölgede şarampole uçtu. Korkunç kazada 1 polis memuru hayatını kaybetti, 1 polis memuru yaralandı.

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Kurucaova Mahallesi'nde meydana gelen kazada; Doğanşehir Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği'nde görevli polis memuru Muzaffer Aydın yönetimindeki 55 AAK 417 plakalı otomobil, Adıyaman Sarıkaya Mahallesi istikametine giderken virajı alamayarak şarampole uçtu.

Ölüm Virajı'nda şarampole uçtular! 1 polis öldü, 1 polis yaralandı

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine jandarma, polis ve sağlık ekipleri "Ölüm Virajı" olarak anılan yere sevk edildi. Kazada polis memurlarından Muzaffer Aydın olay yerinde hayatını kaybederken, Sara Şen yaralandı.

Yaralı polis memuru Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, hayatını kaybeden Muzaffer Aydın'ın cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Feci kazada hayatını kaybeden polis memurunun evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Ölüm Virajı'nda şarampole uçtular! 1 polis öldü, 1 polis yaralandı - Resim : 2

ÖLÜM VİRAJI İÇİN ÇÖZÜM İSTENDİ

Kazanın yaşandığı yerin "Ölüm Virajı" olarak adlandırıldığını belirten vatandaşlar, yetkililerden çözüm bulunmasını istedi.

İHA

Ölüm Virajı'nda şarampole uçtular! 1 polis öldü, 1 polis yaralandı ile ilgili etiketler Malatya polis kaza ölüm virajı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.