"Ölüm orucuna girdim" demişti, son hali şaşırttı!

Geçtiğimiz günlerde "Zayıflamak için ölüm orucuna girdim" diyen İdo Tatlıses'in sevgilisinin sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf olay oldu. İdo'nun son halini görenler "Artık kilo verme" uyarısında bulundu.

Yasemin Şefkatli, mutlu bir beraberlik yaşadığı sevgilisi İdo Tatlıses ile instagram'da bir fotoğraf paylaştı. Aşırı zayıflamış olan İdo'nun fotoğrafı, hayranları arasında olay oldu.

İDO'NUN SEVENLERİ "HASTA GİBİ OLMUŞSUN" YORUMUNDA BULUNDU

Takipçileri tarafından ilk göze çarpan şey İdo Tatlıses'in verdiği kilolar oldu. İdo'yu gören sevenleri "Artık daha fazla kilo verme, hasta gibi olmuşsun" yorumunda bulundu.

"Ölüm orucuna girdim" demişti, son hali şaşırttı!

15 KİLOYU NASIL VERECEĞİNİ ANLATMIŞTI

İdo, geçtiğimiz aylarda 15 kiloyu nasıl verdiğini şu sözlerle anlatmıştı... "İlk iki haftada sekiz kilonun üstünde verdim. Gerçekten çok yiyorum. İyice abartmıştım, öğünde dört beş tane hamburger yemeye başladım.

"ZAYIFLAMAK İÇİN ÖLÜM ORUCUNA GİRDİM"

Yaza giriyoruz nasıl sağlıklı kilo verebilirim? Ayda 2 kilo benim işime gelmiyor. Zayıflamak için ölüm orucuna girdim. Aşırı bir diyet yaptım. Zararı olmadı diyemem, muhtemelen olmuştur. Şimdi normal sürecime geri döndüm. Bir İrem Derici olamadım yani." dedi.

 

"Ölüm orucuna girdim" demişti, son hali şaşırttı! ile ilgili etiketler İdo Tatlıses son hali zayıf
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.