Ölüm nedeni belli oldu! Ünlü rapçi Selim Muran son yolculuğuna uğurlandı

İki gün önce hayatını kaybeden Türkçe rap müziğin sevilen isimlerinden Selim Muran son yolculuğuna uğurlandı. Mide küçültme ameliyatı olan Selim Muran'ın şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı ve pıhtı atması sebebiyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

'Sen de Bizdensin', 'Sana Söz', 'Çıkmaz Sokak', 'Samurai', 'Paradoks', 'Denemeye Değer' gibi şarkılarıyla tanınan rapçi Selim Muran hayatını kaybetti. Acı haberi Ceza, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Ceza, Selim Muran'ın vefatını ''Selim Muran kardeşimizi kaybettik… Kendisine rahmet, sevenlerine sabır diliyorum'' sözleriyle duyurdu. Rapçi Fuat ise paylaşımında "Üzüntüm derin. Elveda Selim Muran kardeşim" ifadelerini kullandı.

Ölüm nedeni belli oldu! Ünlü rapçi Selim Muran son yolculuğuna uğurlandı


PIHTI ATMASI SONUCU HAYATINI KAYBETTİ

Vefatıyla müzik camiasını yasa boğan ünlü rapçi fazla kiloları nedeniyle mide küçültme ameliyatı olmuştu. Ameliyat sonrası durumu kötüleşen Muran, damarlarında pıhtı birikmesi teşhisiyle hastaneye yatırılmıştı. Selim Muran'ın cenazesi dün Tekirdağ'da toprağa verildi.

 Ölüm nedeni belli oldu! Ünlü rapçi Selim Muran son yolculuğuna uğurlandı

Selim Muran, YouTube'da yayınlanan klibinde Şanışer, Beta Berk, Dehhan ve Server Uraz ile birlikte kamera karşısına geçmiş; Beta adıyla tanınan Berk Bayındır nisan ayında bir binanın 8. katından düşerek hayatını kaybetmişti.

 

 

Ölüm nedeni belli oldu! Ünlü rapçi Selim Muran son yolculuğuna uğurlandı ile ilgili etiketler Ceza cenaze Selim Muran ölüm nedeni cenaze töreni
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.