Ölüm haberini verirken gözyaşlarını tutamadı

BBC haber sunucusu Martine Croxall Prens Philip'in 99 yaşında ölümü ile alakalı anonsu yaparken gözyaşlarına hakim olamadı.

Kraliçe Elizabeth ile 73 yıl boyunca evli kalan ve Kraliçe’nin en büyük dayanağı olarak bilinen Philip, bir süredir hastanede tedavi görüyordu. Ölümü ile üzüntü yaratan prens Philip için İngiltere'nin ünlü kanalı BBC'nin sunucusu Martine Croxall için haber sunmak çok zor oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

99 yaşında hayatını kaybeden Philip için Buckingham Sarayı'nın saray tarafından yapılan açıklamayı okurken Croxall gözyaşlarını tutamadı.

41 PARE TOP ATIŞI YAPILDI

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in eşi Prens Philip’in hayatını kaybetmesinin ardından, başkent Londra’da ve ülkenin dört bir yanında 41 pare top atışı yapıldı.

 

 

Ölüm haberini verirken gözyaşlarını tutamadı ile ilgili etiketler İngiltere BBC prens philip 2.elizabeth Martine Croxall

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.