"Ölüm de yaşam da Allah'ın emri" deyip öldürdü!

Sosyal medya hesabından yaptığı ilginç çıkışlarla olay olan eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt, bu kez de Instagram hesabından öldürdüğü yılanın fotoğrafını paylaştı. Alakurt'un gelen tepkilere verdiği cevap ise şaşırttı.

Yıllar önce rol aldığı dizilerdeki başarısıyla adından söz ettiren Mehmet Akif Alakurt, uzun bir süre önce oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Mesleğini bıraktıktan sonra yaptığı açıklama ve paylaşımlarla gündemden bir türlü düşmeyen Alakurt, son olarak Instagram hesabından yaptığı paylaşımla bu kadarı da olmaz dedirtti.

ÖLDÜRDÜĞÜ YILANIN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Arabasıyla üzerinden geçerek bile isteye bir canlının ölümüne yol açan Alakurt, kanlar içinde kalan yılanın fotoğrafını da Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştı. Yaptığı canilikle gündeme gelen Alakurt'a tepki yağdı.

 AÇIKLAMASI PES DEDİRTTİ

Gelen tepkilerin ardından yayınladığı fotoğrafı silen Alakurt'un yaptığı pişkin açıklamada herkese pes dedirtti. Alakurt, "Hayvanı niye öldürdün diyenlere cevaben. Ölüm de yaşam da Allah'ın emri mantık bu değil mi?" dedi.

"Ölüm de yaşam da Allah'ın emri" deyip öldürdü!

"Ölüm de yaşam da Allah'ın emri" deyip öldürdü! ile ilgili etiketler Instagram Mehmet Akif Alakurt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.