Ölüm bulmacası ve darbe gecesi! Sözcü'nün kirli sicilinden örnekler...

Türkiye bu sabaha "Sözcü gazetesine operasyon" haberiyle uyandı.

Sabah muhabiri Nazif Karaman, Sözcü Gazetesi sahibi Burak Akbay'ın da aralarında bulunduğu 4 şüpheli hakkında Fetullahçı Terör Örgütü adına suç işlemek suçlamasıyla operasyon başlatıldığını duyurdu.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sözcü gazetesi darbe günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tatil yaptığı yeri deşifre eden bir haber yayınlandı.

Savcılığın, bu çerçevede verdiği talimat üzerine, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri; 'silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek', 'cumhurbaşkanına fiili saldırıyı kolaylaştırmak ve 'Türkiye Cumhuriyeti Hükümetine karşı silahlı isyanı kolaylaştırmak' suçları kapsamında harekete geçerek şüphelilerin adreslerinde gözaltı işlemi gerçekleştirdi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nden alınan karar gereği şüphelilerin adreslerinde arama işlemi de yapıldı. Şüphelilerden Burak Akbay'ın yurt dışında bulunduğu öğrenildi.

AKBAY'DAN AÇIKLAMA

Sözcü'nün sahibi Burak Akbay, hakkındaki gözaltı kararıya ilgili, "Akbay Türkiye’nin en çok satan gazetesinin sahibi, sadece doğruları duyurmaya gönül vermiş bir ekibin ferdi olduğum için beni hedefe koydular. Biliyorum, doğru ve dürüst gazetecilik yaptığım için hedefteyim." açıklaması yaptı.

Bu açıklamaya yanıt ise operasyonu Türkiye'ye duyuran Nazif Karaman'dan geldi.

Nazif Karaman Sözcü'nün geçmişte sayfalarına taşıdığı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı direkt olarak hedef gösteren yayınlarından örnek vererek "Sözcü'ye Pensilvanya'dan ödül de gelmeli" diye yazdı.

İşte Nazif Karaman'ın o mesajları;

Ölüm bulmacası ve darbe gecesi! Sözcü'nün kirli sicilinden örnekler... ile ilgili etiketler Sözcü nazif karaman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.