Ölülerin topluca yakıldığı ülkede "Koronavirüsten bizi koruyamadınız" diyerek putları kırdılar!

Koronavirüs vakalarının giderek arttığı ve sağlık sisteminin çökme noktasına geldiği Hindistan'dan her geçen gün ilginç görüntüler geliyor. Son olarak da bazı Hint kadınları "Koronavirüsten biri koruyamadı" diyerek putları kırdı.

Tüm dünyaya yayılan koronavirüs sebebiyle sağlık sistemi çöken Hindistan'da durum her geçen gün daha da vahim hale geliyor.

7 gün 24 saat durmaksızın çalışan krematoryumlarda koronavirüsten ölenlerin yakıldığı ülkede, vatandaşlar cenazelerini motorun üstüne ya da 'tuk tuk' adı verdikleri küçük binek aracın altında taşımak zorunda kaldıkları görüntüler dünyada büyük ses getirmişti. 

 

"EŞLERİMİZİ KORUYAMADI" DEDİLER 

Son olarak viral olan bir videoda, virüs nedeniyle eşlerini kaybeden Hint kadınlar putları paramparça ederken görüntülendi.

Ölülerin topluca yakıldığı ülkede "Koronavirüsten bizi koruyamadınız" diyerek putları kırdılar! - Resim : 2

PUTLARIN KORONAVİRÜSÜ ENGELLEYECEĞİNE İNANIYORLARDI

Salgının patlak verdiği günlerde putların kendilerini koronavirüsten koruyacağına inanan Hintler, ölümlerin artmasıyla birlikte putları kırmaya başladı.

 

 

Ölülerin topluca yakıldığı ülkede "Koronavirüsten bizi koruyamadınız" diyerek putları kırdılar! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.