Ölü sayısı giderek yükseliyor! Sahte içkiden 3 kişi daha vefat etti!

Bu sabah AKOM tarafından sahte içki operasyonu başlatılmasının ardından Sivas'tan acı haberler peş peşe geldi. Sivas'ın Zara ilçesinde sahte içkiden 3 kişi hayatını kaybetti. Türkiye geneli sahte içkiden ölenlerin sayısı 12 oldu.

81 ilde AKOM tarafından sahte içki operasyonu başlatılması sonrası Sivas'tan 3 acı haber geldi. 

Sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle hastaneye kaldırılan Güler Kılıç (42) hayatını kaybetti. Kentte sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e çıktı.

ACI HABERLER PEŞ PEŞE GELDİ

Zara ilçesinde yaşayan Şakir Deliktaş (62), 3 gün önce alkol aldıktan sonra rahatsızlandı. Zara Devlet Hastanesi'ne başvuran Deliktaş, tedavi altına alındı. Sahte içkiden zehirlendiği anlaşılan Deliktaş, hastanede hayatını kaybetti. Sahte içkiden zehirlendiği şüphesiyle tedavi gören Bülent Ekici (62) de dün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi.

DÜN AKŞAM ALKOL ALDIKTAN SONRA HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Dün akşam ise alkol aldıktan sonra rahatsızlanarak Zara Devlet Hastanesi'ne başvuran Güler Kılıç, durumunun ağırlaşması ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

SİVAS'TA ÖLENLERİN SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Kılıç, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kılıç ile birlikte sahte içkiden ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.Aynı hastanede alkol zehirlenmesi şüphesiyle 6 kişinin de halen tedavi gördüğü belirtildi.

 

Ölü sayısı giderek yükseliyor! Sahte içkiden 3 kişi daha vefat etti! ile ilgili etiketler Sahte İçki AKOM ölü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.