Oltasındaki balığı çıkarmak isterken can verdi

Muğla'nın Milas ilçesinde, balık avlamaya giden evli ve 2 çocuk babası Hakan Şimşek (27) girdiği gölde kayboldu. Şimşek'in oltasına takılan balığı sudan çıkarmak için Geyik Barajı göletine girdiği öğrenildi. Gölde arama yapan ekipler Şimşek'in cansız bedenine ulaştı.

Olay, ilçeye bağlı Çallı Mahallesi’nde Geyik Barajı kıyısında meydana geldi. Aydın'ın Çine ilçesindeki bir taş ocağında çalışan Hakan Şimşek arkadaşıyla birlikte Geyik Barajı kıyısında balık tutmaya gitti.

İddiaya göre, Şimşek oltasına takılan balığı çıkarmak için suya girdi. Bir süre sonra gölde kaybolan Şimşek için arkadaşları ve kamp yapan vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler durumu sualtı timlerine bildirdi.

Muğla Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği’ne bağlı polis dalgıç timince gerçekleştirilen çalışma sonucunda, Şimşek’in cansız bedeni 5 metre derinlikte misinaya dolanmış halde bulundu.

Sudan çıkarılan Şimşek’in cansız bedeni ön otopsi için Milas Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Oltasındaki balığı çıkarmak isterken can verdi ile ilgili etiketler Muğla balık avı gölet
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.