"Ölmeden önce göreceğiniz son şey bu olur"

Yaklaşık bir yıl önce ortaya çıkan koronavirüs nedeniyle tüm dünya kabus gibi 12 ay yaşadı ve yaşamaya da devam edecek gibi görünüyor. Virüse karşı insanlığın elinde halen tek silah maske, mesafe ve hijyen kuralına uymak. Ancak uzmanlar her fırsatta bunu hatırlatsa da uyumla ilgili sorunlar devam ediyor. İşte tam da bu noktada Washington Üniversitesi Tıp Merkezi’nde görevli Dr. Ken Remy "Ölmeden önce göreceğiniz son şey bu olur" diyerek bir video uyarısı yayımladı. İşte o çarpıcı uyarı...

ABD’nin Missouri eyaletindeki Washington Üniversitesi Tıp Merkezi’nde görevli Dr. Ken Remy, sosyal medya hesabından paylaştığı video mesajı ile koronavirüs önlemleri konusunda dikkat çeken bir uyarı yaptı.

Koronavirüsle mücadede ön safta mücadele eden saglık çalışanlarının özellikle Kovid-19'lu hastaların tedavisi sürecinde kullandıkları koruyucu ekipmanlı üniforması üzerindeyken çekildiği bir görüntüyü paylaşan Dr. Remy, "Maske takmazsanız ölmeden önce göreceğiniz son şey bu olacak." dedi.

"Ölmeden önce göreceğiniz son şey bu olur"

ENTÜBASYONDA KULLANILAN LARINGOSKOP İLE UYARDI

Dr Remy, çektiği videoda ise elinde tuttuğu entübasyon için kullanılan laringoskop cihazını ve oksijen maskesini kameraya göstererek, "Solunumunuz dakikada 40 nefese kadar hızlandığında ve oksijen seviyeniz 80'e düştüğünde göreceğiniz şey sadece budur." ifadesini kullandı.

"Ölmeden önce göreceğiniz son şey bu olur" - Resim : 2

Dr. Remy uyarısına şu sözlerle devam etti:

"Umarım hayatınızın son anı böyle olmaz. Çünkü maske takmaya başlamazsanız, hayatınızın sonunda göreceğiniz şey budur. Sosyal mesafeye uymazsanız, ellerinizi iyice yıkamazsanız, size söz veriyorum, tam olarak göreceğiniz şey bu. Anneniz, babanız veya çocuklarınız hayatlarının sonunda ne görecek? Bu ciddi. Size yalvarıyorum."

"Ölmeden önce göreceğiniz son şey bu olur" ile ilgili etiketler ABD doktor Washington entübasyon

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.