Olimpiu Vasile Moruţan Galatasaray'ın gündeminde! Moruţan kimdir?

Süper Lig takımlarından Galatasaray, 22 yaşındaki genç yıldız Olimpiu Vasile Moruţan’ı yeniden gündemine aldı. Yüksek bonservis bedeli ile askıya alınan Morutan için kiralama yoluna gidileceği iddia edildi.

Bu sezon ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Galatasaray, ön eleme maçları öncesinde merkez orta saha için Romen yıldız Olimpiu Vasile Moruţan’ı yeniden gündemine alarak sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Alman basını tarafından da daha önceden yapılan açıklamada Galatasaray’ın Rumen futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerinden birinin peşinde olduğunu ifade ederek Morutan’ı işaret etmişti.

Galatasaray Takipte

Romanya Milli Takımı'yla U21 Avrupa Şampiyonası'nda da boy gösteren ve sergilediği performansla turnuvanın en dikkat çeken oyuncularından biri olan Morutan için Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ve Hoffenheim'in da takipte olduğu ve Inter’in de oyuncuyu almak için seferberlik ilan ettiği ifade edildi.

Olimpiu Vasile Moruţan Galatasaray'ın gündeminde! Moruţan kimdir?

Steua Bükreş formasını giyen ve 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan 25 maçta 6 gol atarak 12 asist kaydeden Olimpiu Vasile Moruţan’ın bonservis bedelinin 20 milyon civarında olduğu kaydedildi.

Olimpiu Vasile Moruţan Kimdir?

25 Nisan 1999 tarihinde Romanya’da dünyaya gelen Olimpiu Vasile Moruţan, saldırgan bir orta saha oyuncusu veya kanat oyuncusu olarak FCSB ve 21 yaş altı Romanya milli takımında forma giydi.

Olimpiu Vasile Moruţan Galatasaray'ın gündeminde! Moruţan kimdir? - Resim : 2

Kariyerine Universitatea Cluj takımı alt yapısında başlayan Morutan, 2016 yılında aynı ligin takımı olan Botosani kulübüne transfer olduktan sonra 700 bin Euro bedelle FCSB takımının kadrosuna dahil edildi.

Olimpiu Vasile Moruţan Galatasaray'ın gündeminde! Moruţan kimdir? ile ilgili etiketler Galatasaray Olimpiu Vasile Moruţan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.