Olimpiu Morutan Galatasaray transferi ne durumda? Romanya'dan flaş açıklama!

Galatasaray'ın transfer listesindeki Rumen orta saha oyuncusu Olimpiu Morutan transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. FCSB'nin sahibi Becali, 22 yaşındaki futbolcusunu Galatasaray'a sattığını açıkladı. İddiaya göre Sarı-Kırmızılılar 4.2 milyon euro bonservis ödeyecek.

Romanya Ligi ekiplerinden Fotbal Club Sporting Becali'de (FCSB) forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Olimpiu Morutan, G.Saray'a doğru... Romanya basınına konuşan FCSB'nin patronu Becali, "Morutan'ı Galatasaray'a sattım. Bonservis 5.7 milyon euro. G.Saray, Morutan için şimdi 4.2 milyon euro ödeyecek. UEFA'da gruplara kalırlarsa da 1.5 milyon euro daha ödeyecek" dedi.

Transfere 20 milyon euro harcayan Sarı-Kırmızılılar, orta sahaya bir takviye daha yapmak istiyordu. Bu ismin, geçen sezon devre arasında Benfica'dan kiralanan Gedson olacağı konuşuluyordu. Becali'den gelen açıklamalar kafa karıştırdı.

TERİM DEFANSİF ORTA SAHA İSTİYOR

Galatasaray bu sezon Romanya Ligi'nde "Yeni Hagi" olarak lanse edilen Alexandru Cicaldau için Universitatea Craiova kulübüne 6.5 milyon euro ödemişti. 24 yaşındaki 10 numara, tıpkı Morutan gibi merkez orta saha ve ofansif orta saha pozisyonlarında görev yapıyor. Ancak, Fatih Terim'in istediği yeni transfer daha defansif bir rolde oynayan Gedson gibi bir isim...

Olimpiu Morutan Galatasaray transferi ne durumda? Romanya'dan flaş açıklama!

 

Olimpiu Morutan Galatasaray transferi ne durumda? Romanya'dan flaş açıklama! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim fcsb Olimpiu Moruţan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.