Olimpia Milano 51 - 80 Anadolu Efes | Maç sonucu

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 9. hafta maçında Olimpia Milano'ya konuk oldu. Maçı baştan sona üstün götüren Ergin Ataman'ın öğrencileri, parkeden 80-51 galip ayrıldı ve 4. galibiyetini aldı.

Anadolu Efes, Turkish Airlines EuroLeague 9. haftasında Olimpia Milano'ya konuk oldu. Temsilcimiz; karşılaşmaya Micic, Beaubois, Elijah, Polonara ve Zizic beşi çıkarken, maçın ilk sayıları Polonara’dan üç sayı çizgisinin gerisinde geldi ve ilk dakikayı 3-0 önde geçti. Üç dakikalık suskunluğun ardından Micic’in isabeti ile skor 5-8’e geldi. Efes, Pleiss’tan gelen beş sayı ve Clyburn’ün üçlüğünün ardından yedinci dakikada skorda yeniden üstünlüğü yakaladı: 13-12.

Lacivert-beyazlılar, kalan bölümde Beaubois ile iki, Micic ile de üç sayı buldu ve mücadelenin ilk 10 dakikası 18-18 eşitlik ile sona erdi. İkinci periyotta ilk iki dakika içinde skor 18-23’e gelince coach Ergin Ataman mola aldı. Mola dönüşünde Micic’in isabetinin ardından M’Baye, Beaubois ve Elijah ile 8-0’lık bir seri yakalayan temsilcimiz, 16:30’da skora denge getirdi: 28-28. Clyburn ve Pleiss’ın sayılarının ardından maçın ilk yarısı 34-34 eşitlik ile sona erdi.

9. MAÇTA 4. GALİBİYET

Efes, ikinci yarıya Beaubois, Clyburn ve Micic üçlüsü ile bulduğu 10-0’lık seri ile başladı ve 23. dakikada 44-34’lük skoru yakaladı, M’Baye’nin üçlüğü ile 25. dakikayı 47-34 önde geçti. Clyburn ve Pleiss’ın sayıları ile farkı koruyan temsilcimizde Micic’in pota altı isabeti üçüncü çeyreğin skorunu belirledi: 55-41.

Final periyodunda ilk sayılar Clyburn’ün üçlüğü ile geldi: 58-41. Efes, Beaubois’nın faul çizgisindeki tek isabetinin ardından Clyburn bir üç sayılık isabet daha buldu ve 31. dakikada farkı 21 sayıya yükseltti: 62-41. Bu bölümde Pleiss ve M’Baye de skora katkı verirken, 35. dakikada skor 72-45’e geldi. Kalan bölümde üstünlüğünü koruyan, Micic, Elijah ve M’Baye’nin sayılarının ardından Ergin Ataman'ın öğrencileri; karşılaşmadan 80-51 galip ayrılarak 4. galibiyetini aldı.

MAÇIN KARNESİ:

Salon: Mediolanum Forum

Hakemler: Juan Carlos Garcia (İspanya), Joseph Bissang (Fransa), Saulius Racys (Litvanya)

Olimpia Milano: Cabarrot 6, Pangos 7, Melli 9, Hall 5, Hines 6, Davies 5, Long 10, Ricci, Voigtmann 3, Alviti

Başantrenör: Ettore Messina

Anadolu Efes: Micic 12, Beaubois 8, Bryant 6, Polonara 4, Zizic, Clyburn 24, Taylor 3, Pleiss 13, M'Baye 10, Dunston, Ömercan İlyasoğlu

Başantrenör: Ergin Ataman

 

Olimpia Milano 51 - 80 Anadolu Efes | Maç sonucu ile ilgili etiketler Milano Anadolu Efes EuroLeague
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.