Ölen babaya bayram mesajı 2021! Vefat eden babaya özlem sözleri

Ölen babaya bayram mesajları! Ramazan Bayramında vefat eden babaya ona duyduğumuz özlemi göstermek için duygu dolu sözler sarf edebiliriz. İşte vefat eden babaya özlem sözleri…

Ramazan Bayramı içerisinde bulunduğumuz şu günlerde ölen babaya bayram mesajları paylaşılmaya başlandı. Mübarek Ramazan ayının bitmesi ve Ramazan Bayramının gelişi ile vefat eden annemize duyduğumuz özlemi belirli sözlerle yerine getirebiliriz.

Bu mübarek Ramazan Bayramı günlerinde sizde ölen babanıza duyduğunuz hasreti sizin için hazırladığımız mesajlarla yakınlarınıza paylaşabilirsiniz.

ÖLEN BABAYA BAYRAM MESAJI VE ÖZLEM SÖZLERİ

Bayram gelmiş gülemiyorum, yüzüm gülse de babam aklıma geldikçe içim kan ağlıyor. Sensiz bayram olmuyor be babam.

Babam senin yanına geldim uzat eline öpeyim boynuna sarılayım, kokunu ciğerlerimin derinliklerine çekeyim. Seni çok özledim canım babam Bayramın mübarek olsun.

Ölen babaya bayram mesajı 2021! Vefat eden babaya özlem sözleri

Bak bir bayram daha geldi ama yine sen yoksun, herkes gülüp eğlenirken ben sensiz gülemiyorum be güzel babam.

Yokluğun çok ağır babam, sensiz bayram bayram olmadı benim için hiçbir zaman. Bayramın kutlu olsun babam.

Birlikte uyansaydık bu bayram sabahına, sen camiden gelsen ben senin yollarını gözleseydim, elini öpüp beni affet canım babam diye boynuna sarılsaydım.

Yine sensiz geçecek bir bayram, elin öpülmeyecek ama babacığım yine her bayramda olduğu gibi mezarın başında sana dualar edilecek.

Bir kız için çok zormuş babasız kalmak, bir kız için babasız kalmak güvendiği koca dağların yok olup gitmesi demekmiş. Bayramın mübarek olsun canım babam.

Sensiz bayram bana bayram değildir, benim bayramım seninle olan bayramdı canım babam.

Canım babam ben seni Yüce Mevla’ya emanet ettim. Mekanın cennet olsun, kabrin nurlarla nurlansın, bayramın mübarek olsun.

Allah’ım biz evlatları olarak babamdan razıydık sende onda razı ol, onu cenneti alanla müjdele.

Sana sarılıp elini öpemeden, kokunu ciğerlerimde hissedemeden bir bayram daha geçiyor babam, yokluğun çok acı, yokluğun çok soğuk.

Ölen babaya bayram mesajı 2021! Vefat eden babaya özlem sözleri - Resim : 2

Baba bayramın kutlu olsun elini öpemiyorum ama bak sana mezarının başında dua ediyor kuran okuyorum.

Ne seni unutacak kadar zaman geçecek, ne de geçen zaman seni bana unutturmaya yetecek. Bildiğim bir şey varsa seni hiçbir zaman unutmayacağım babacığım.

Sen benim ay kadar parlak ışığımdın, şimdi ben karanlıklarda kaldım. Sen öldükten sonra yaşamaktan zevk almaz oldum, her an hayalinle yaşar oldum. Seni çok özledim babacığım bayramın mübarek olsun.

Bak baba ben geldim yanına sana söz verdiğim gibi okulumu bitirdim işime başladım. Sen bana güveniyordun ben bu güvenini boşa çıkarmadım. Ama sensiz içimde buruk bir sevgi var. Bayramın mübarek olsun güzel babam.

Kalbimin sızısı canı babam bayramın mübarek olsun.

Herkes baban öldü diyorlar ama bilmiyorlar ki sen benimle yaşıyor benimle konuşuyorsun. Ama elini tutmak boynuna sarılmayı özledim babacığım.

Ölen babaya bayram mesajı 2021! Vefat eden babaya özlem sözleri ile ilgili etiketler ölen babaya bayram mesajı ölen babaya özlem sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.