Ölen anneye bayram mesajı 2021! Vefat eden anneye özlem sözleri

Ölen anneye bayram mesajları! Ramazan Bayramında vefat eden anneye ona duyduğumuz özlemi göstermek için duygu dolu sözler sarf edebiliriz. İşte vefat eden anneye özlem sözleri…

Ramazan Bayramı içerisinde bulunduğumuz şu günlerde ölen anneye bayram mesajları paylaşılmaya başlandı. Mübarek Ramazan ayının bitmesi ve Ramazan Bayramının gelişi ile vefat eden annemize duyduğumuz özlemi belirli sözlerle yerine getirebiliriz.

Bu mübarek Ramazan Bayramı günlerinde sizde ölen annenize duyduğunuz hasreti sizin için hazırladığımız mesajlarla yakınlarınıza paylaşabilirsiniz.

ÖLEN ANNEYE BAYRAM MESAJI VE ÖZLEM SÖZLERİ

Bana bir bayram verin ve içinde sadece annem olsun yeter.

Ben dünyada cehennemi yaşadım annem sen gittikten sonra. Sensiz yaşamak çok ağır geldi bana be güzel annem. Bayramın mübarek olsun.

Canım annem sensiz geçen kaç bayram oldu saymadım ama benim için bayram olmadı onlar çünkü sensiz hiçbir şey güzel değil.

Şimdi sen olsaydın ben elini öpüp sarılsaydım, koklasaydım kokunu, sen bana dualar etsen olmaz mıydı canım annem.

Ölen anneye bayram mesajı 2021! Vefat eden anneye özlem sözleri

Bayramlar gelip geçiyor sensiz, senin içinde olmadığın bir bayram nasıl bir bayram olur ki?

Sana sarılıp senin elini öpemeden bir bayram daha geçti güzel annem. Bayramın mübarek olsun.

Hangi bayram seninle olan bayram kadar güzel olabilir ki canım annem.

Annem bak senin yanındayım, her bayram yanına gelir elini öperdim, şimdi ise yanına gelip toprağına sarılıyorum güzel annem.

Canım annem bayramın mübarek olsun. Mekanın cennet olsun. Nur içinde yat.

Sen gittikten sonra ben gülmeyi unuttum anne. Her çocuğun anne dediğinde yüreğim sızladı. Avazım çıktığı kadar anne diye bağırmak istedim ama sözler boğazıma düğümlendi. Bayramın mübarek olsun annem.

Zamanla alışırsın unutursun dediler ama ben sensizliğe alışamadım canım annem. Sen benim mutluluğum, sevincim her şeyimdin. Seni çok özledin annem.

Sensiz sessiz sessiz ağladığım bu kaçıncı Bayram canım annem seni çok özledim.

Bazen oluyor aklıma sen geliyorsun, senli günlerimi hatırlıyorum. İşte o zaman anne sol yanım acıyor, gözlerimden yaşlar süzülüyor seni özlüyorum anne.

Sensiz günüme güneş doğmazken şimdi ben nasıl bayram edeyim sen olmadan be güzel annem.

Herkes bayram geldiği zaman sevinir ben üzülüyorum. Çünkü benim bayramımda sendin, mutluluğumda sen. Bayramın mübarek olsun canım anam.

Biliyorum sen cennetten bizi izliyorsun ama ben seni çok özlüyorum. Ne olur rüyalarıma gel annem deyip boynuna sarılayım, senin olduğu rüyalardan hiç uyanmayayım.

Ölen anneye bayram mesajı 2021! Vefat eden anneye özlem sözleri - Resim : 2

İnsanın bir annesi varsa yanında işte o zaman bayrammış. Bayramı bayram yapan anne ile baba imiş. Şimdi bunu çok daha iyi anlıyorum. Bayramın mübarek olsun annem.

Bu bayramda her bayramda olduğu gibi ilk önce senin yanına geldim canım annem. İlk önce koşa koşa sana geldim senin bayramını kutlamak için.

Anne demeyi ne kadar çok özledim bir bilsen anneciğim. Bayramın mübarek olsun güzel annem.

Ne zaman anne kelimesini duysam bir köşede oturup ağlayasım geliyor. Çünkü annemsiz hiçbir şeyin tadı tuzu yok.

Ölen anneye bayram mesajı 2021! Vefat eden anneye özlem sözleri ile ilgili etiketler ölen anneye bayram mesajı ölen anneye özlem sözleri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.