Ölen annesini 2 hafta boyunca tuvalette sakladı: Savunması şoke etti!

Japonya'da 47 yaşındaki bir kadın, ölen annesinin cesedini 2 hafta boyunca evinin tuvaletinde sakladı. Kadının davranışları ve evde artan sinekler sonucu komşuları şüphelenerek polise haber verdi. Polis ekiplerinin operasyonu sonucu yakalanan kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatan polis, cesede otopsi yapılacağını açıkladı.

Yerel basına yansıyan haberlere göre, Kagoshima eyaletindeki Kikai bölgesinde yaşayan Setsuko Suzuki (47) geçtiğimiz Nisan ayı ortalarında yaşamını yitiren annesi Oyama Suzuki'nin (79) cansız bedenini evlerinin tuvaletine sakladı.

KADININ DAVRANIŞLARI VE SİNEKLER ŞÜPHE YARATTI

26 Nisan sabahı eve rutin bir ziyaret gerçekleştiren sosyal hizmet görevlisi, yaşlı kadının evde olmamasından ve kızının davranışlarından şüphelendi. Ayrıca tuvaletin yanında birçok sinek olduğunu gören görevli, vakit kaybetmeden durumu polise bildirdi. Evde yapılan aramada yaşlı kadının cesedine tuvalette rastlanırken, kızı ise tutuklandı.

"NE YAPACAĞIMI BİLEMEDİĞİM İÇİN CESEDİ TUVALETE KOYDUM"

Suçlamaları kabul eden şüphelinin, annesinin yaklaşık 2 hafta önce öldüğünü ve ne yapacağını bilmediği için cesedi tuvalete koyduğunu söylediği öğrenildi. Olayla ilgili detaylı soruşturma başlatan polis, kesin ölüm nedenini belirlemek üzere cesede otopsi yapılacağını açıkladı.

BENZER OLAYLAR ÇOK YAŞANIYOR

Japonya'da bakıma ihtiyaç duyan birçok yaşlı, çocukları ile birlikte aynı evde yaşıyor. Benzer olaylar kamuoyuna sık sık yansırken, söz konusu eylemin nedeninin ise genellikle ölen kişinin emekli aylığını almayı sürdürmek olduğu biliniyor.

Ölen annesini 2 hafta boyunca tuvalette sakladı: Savunması şoke etti! ile ilgili etiketler Japonya Anne Ceset Çocuk Kadın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.