Ölen annesi erkek çıkmıştı! Bir gerçeği daha öğrendi...

Geçtiğimiz yıl Müge Anlı'nın programında, Kumburgaz'da ölen annesinin erkek olduğunu öğrenen Tansu isimli genç kız programda gerçek annesine kavuştu.

ATV'de Müge Anlı'nın sunumu ile hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında heyecanlı bekleyiş sona erdi. Günlerdir Türkiye'nin kitlendiği bu olay bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programında neticelendi.

Annesinin aslında erkek olduğunu öldükten sonra öğrenen Tansu'nun 1994 yılında hastaneden çalınan Aysel Başar'ın kızı olduğu ortaya çıktı.

0x0-muge-anli-ile-tatli-sert-bir-basariya-daha-imza-atti-1522143387497

TANSU, HANDAN KAYA'YI ANLATTI

Çevresinde Handan Kaya olarak tanınan kadının çantasından çıkan Şükran Aktaş kimliği de bir başka kadına aitti. Tansu, Müge Anlı'nın programında 24 yıl boyunca annesi olarak bildiği aslında erkek olan Handan Kaya'yı anlattı.

Çok iyi bir senaryo yazıldığını, hamilelik fotoğraflarının olduğu, başında kırmızı kurdelalı lohusa fotoğraflarına kadar düşünülmüş bir senaryo var ortada. Tansu; "Annem çok iyi bir insandı, herkesin yardımına koşardı, ben anlayamıyorum, inanamıyorum" dedi.

0x0-muge-anli-ile-tatli-sert-bir-basariya-daha-imza-atti-1522143269591

Ölen annesi erkek çıkmıştı! Bir gerçeği daha öğrendi... ile ilgili etiketler erkek Müge Anlı ATV annesinin erkek olduğunu ğrendi annesi tansu handan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.