Öldürüp battaniyeyle böyle taşıdılar!

Bayrampaşa'da Pakistanlı S.A.'yı öldürdükten sonra battaniyeye sarıp Edirne'ye götüren şüpheliler yakalandı. Cesedin taşınma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, 4 Aralık 2020 tarihinde Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Pakistan uyruklu olduğu belirlenen S.A. henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yine kendisi gibi Pakistan uyruklu olduğu tespit edilen İ.A. ve İ.B. tarafından öldürüldü.

CESEDİ EDİRNE'YE GÖTÜRDÜLER

Cinayetin ardından polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucu, S.A. öldürüldükten sonra battaniyeye sarılarak  İ.A ve İ.B tarafından araca yüklenip Edirne'ye götürüldüğü tespit edildi.

Öldürüp battaniyeyle böyle taşıdılar!

19 Aralık 2020 tarihinde Edirne İl Jandarma ekipleri tarafından S.A'ya ait olduğu belirlenen ceset bırakıldığı yerde bulundu. Cesedin Edirne'de bulunmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerinin geniş kapsamlı çalışma yaptı.

GÖZALTINA ALINDILAR

Polis, S.A.'yı öldürüp Edirne'ye  taşıdığını belirlediği İ.A. ve İ.B'yi yine cinayetin işlendiği mahallede farklı bir adreste bulunduklarını tespit etti.  23 Aralık 2020 tarihinde düzenlenen baskında 2 şüpheli gözaltına aldı. Polis ekipleri tarafından yakalanan yabancı uyruklu kişilerin  emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öldürüp battaniyeyle böyle taşıdılar! ile ilgili etiketler Bayrampaşa cinayet Ceset Edirne

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.