Öldürülen terörist örgütün suikastçısı çıktı!

Eren-1 operasyonunda Van’da SİHA destekli operasyonda öldürülen 3 terör örgütü üyesinden birinin sözde Botan Eyaleti Kato Jirka bölgesinde suikastçı olarak faaliyet yürüten Rojin Amed kod adlı Fidan Kurtpınar olduğu ortaya çıktı. Terörist, 500 bin lira ödülle 'gri kategoride' aranıyordu.

Van Jandarma Komutanlığı'nın Çatak ilçesinde yürüttüğü Eren-1 Şehit Jandarma Er Mehmet Karacı operasyonu kapsamında Kato-Karataş Çukurları Mevkiinde, 19 Ağustos tarihinde Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Jandarma Komando birliklerince, İHA ve SİHA ile Atak Helipkopteri ve Hava Kuvvetleri destekli icra edilen operasyonda, 3 bölücü örgüt mensubu silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmişti.

PKK'NIN SUİKASTÇISI ÇIKTI

Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin sözde Botan Eyaleti, Kato Jirka Bölgesinde suikastçı olarak faaliyet yürüten ve terör arananlar listesinde 500 bin lira ödülle gri kategoride aranan, Rojin Amed kod adlı Fidan Kurtpınar olduğu tespit edildi.

Öldürülen terörist örgütün suikastçısı çıktı! ile ilgili etiketler PKK terörist terör örgütü Fidan Kurtpınar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.