Öldürülen terörist Merwan Bedel'in HDP'li vekille fotoğrafı ortaya çıktı

MİT ve TSK'nın ortak operasyonuyla geçtiğimiz gün etkisiz hale getirilen terör örgütünün sözde Sincar sorumlusu 'Dijwar' kod adlı Merwan Bedel ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Merwan Bedel isimli teröristin HDP Milletvekili Feleknas Uca ile birlikte birlikte çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) uzun süredir takibe aldığı terör örgütünün Sincar sözde Özerk Yönetimi Konseyi Eş Başkanı ve YBŞ sorumlusu 'Dijwar' kod adlı Merwan Bedel'in önceki gün Hanesor köyünde toplantıda olduğu belirlendi.

MİT'in aldığı istihbaratın ardından bölgede görevli Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA) havalandı. Bedel ve yanındakilerin köy evi havadan izlenmeye başlandı. Sabah saatlerinde evden çıkan terörist Bedel ve 2 korumasını taşıyan araç hareket etti.

Öldürülen terörist Merwan Bedel'in HDP'li vekille fotoğrafı ortaya çıktı

TB-2'DEN NOKTA ATIŞI

Araç, sivil yerleşim yerinden uzaklaştıktan sonra TB-2 Bayraktar SİHA tarafından, Kanatlı Güdüm Kiti Silah Sistemi (KGK) MK-82 yerli akıllı mühimmatla nokta atışı yapılarak vuruldu. Sabah'ta yer alan habere göre, araçtaki Merwan Bedel ve 2 koruması etkisiz hale getirildi.

HDP'Lİ VEKİL O TERÖRİSTLE YAN YANA

Operasyonda etkisiz hale getirilen terörist Merwan Bedel'in bir süre önce Hdp Milletvekili Feleknas Uca ile birlikte Sincar'da bir programda birlikte çekilmiş fotoğrafı da ortaya çıktı.

Öldürülen terörist Merwan Bedel'in HDP'li vekille fotoğrafı ortaya çıktı ile ilgili etiketler terörist MİT HDP mervan bedel feleknas uca
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.