Öldürme Arzusu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

3 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Öldürme Arzusu adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Öldürme Arzusu hangi kanalda? Öldürme Arzusu oyuncuları kimlerdir?

3 Kasım Star TV yayın akışında yer alan Öldürme Arzusu adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Öldürme Arzusu 2018 yılında vizyona girmiştir..

ÖLDÜRME ARZUSU FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir hayat süren adam için bu düzen bir trajedi ile değişiverir. Evine düzenlenen saldırı sonrası eşi ölmüş, kızı ise komada yaşam mücadelesi vermektedir. Hayatını tamamen değiştiren bu olaydan sonra Paul, mesleki yeteneğini de kullanarak adeta bir ölüm makinesine dönüşür. Paul ne pahasına olursa olsun intikamını almaya kararlıdır...

Öldürme Arzusu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

ÖLDÜRME ARZUSU FİLMİNİN OYUCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Eli Roth

Oyuncular: Bruce Willis, Vincent D'Onofrio, Elisabeth Shue

Tür: Aksiyon

Yapım Yılı: 16 Mart 2018 / 1s 49dk

Öldürme Arzusu filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler film Star TV Öldürme Arzusu konusu nedir özet oyuncuları kimlerdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.