Öldüresiye dövdü, çırılçıplak soyup ormana terk etti

Kan donduran olay Tekirdağ'da yaşandı. İki çocuk annesi 35 yaşındaki Gülşen Yakar, boşanma davası açtığı eşi tarafından öldüresiye dövüldü. Ancak bu Yakar'ın cezaevinden pandemi nedeniyle şartlı salınan eşinden gördüğü ilk şiddet değildi. Kocasının saldırıları sonucunda birçok kez ölümden döndüğünü söyleyen Gülşen Yakar, "4 kez ölümden döndüm. İşkencelerine devam edip, beni çırılçıplak soyduktan sonra ormanda ölüme terk etti" diye konuştu.

35 yaşındaki Gülşen Yakar, 41 yaşındaki Bekir Yakar'la bundan yaklaşık 5 yıl önce 2016 yılında evlendi. Tekirdağ'da ikamet eden çiftin, 3,5 yaşında bir erkek ile 2,5 yaşındaki bir kız çocukları oldu. Gülşen Yakar, evlendiği ilk günden itibaren eşinden önce psikolojik sonra da fiziksel şiddet görmeye başladı. 

DEFALARCA UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLDİ

Sabah'ın haberine göre; Gülşen Yakar, artan fiziksel müdahalelerden kurtulmak için eşinden ayrılarak, ayrı bir evde yaşamını sürdürmeye başladı.

İddiaya göre Bekir Yakar, eşine zarar vermek için ikinci el araç alım satımı yapan Gülşen Yakar'ın satmak için aldığı araçlara zarar vermeye başladı. Öfkeli koca, eşinin dükkanına ait araçları benzin dökerek yaktı ve eşine gözdağı vermek için her yolu denedi. Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığına başvuran Gülşen Yakar, defalarca eşi hakkında uzaklaştırma kararı aldırdı.

BOŞANMA DAVASI DA DURDURMADI

Yaşadıkları karşısında büyük mağduriyet yaşayan kadın, Tekirdağ Aile Mahkemesi'ne başvurarak kocasından boşanmak için davası açtı. Geçtiğimiz günlerde eşini arayan Bekir Yakar, çocuklarını görmek için eşinin yaşadığı eve gelmeyi diledi. Bunun üzerine Gülşen Yakar, eşinin teklifini kabul etti. Eve gelen baba Yakar, boşanmak üzere olduğu eşini odaya çağırıp, kilitledikten sonra dövmeye başladı. Boğazını sıktığı kadının yüzüne ardı ardına yumruklar indiren Yakar'ın bu saldırısı dakikalarca sürdü. Yüzüne inen yumruklar sonucunda Gülşen Yakar'ın burdun kırıldı, göz korneası zarar gördü. Alnında beze ve çatlaklar oluştu. Talihsiz kadını aile bireyleri güçlükle gözü dönmüş kocasının elinden alabildi. 

Yaşadığı saldırı sonrası hastanede tedavi altına alınan Gülşen Yakar eşinin saldırısını ve daha önce yaşadıklarını "Eşim çocuklarını görmek istedi. Eve geldi. Odaya kapattı ve çırpındım. 4 kez ölümden döndüm. Defalarca uzaklaştırma kararı aldırdım. 3,5 yaşındaki oğlumun önünde boğazıma bıçak dayadı. Daha öncede beni ıssız ormana götürüp çırılçıplak soyduktan sonra ormanda terk etti. Pandemi nedeniyle hükümlü olduğu cezaevinden salıverildi. Can güvenliğim yok. Ben öldükten sonra cezaevine alacaksanız evlatlarıma kim bakacak?" sözleri ile anlattı.

Öldüresiye dövdü, çırılçıplak soyup ormana terk etti ile ilgili etiketler Tekirdağ gülşen yakar
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.