Öldüren halay! Sünnet düğünde halay çekerken yere yığıldı

Tekirdağ'da arkadaşının çocuğunun sünnet düğününe katılan bir kişi halay başı oldu. Beraberindekilerle birlikte neşeli bir şekilde halay çeken kişi bir anda fenalaşarak yere yığıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen talihsiz adam hayatını kaybetti. O anlar kamera ile kayıt altına alındı.

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde sünnet düğününde acı bir olay yaşandı.

Sultanköy Mahallesi'nde arkadaşının oğlunun sünnet düğününe katılan 68 yaşındaki Mikail Göleli, bir süre sonra halaya girdi. Göleli neşeli bir şekilde halay çektiği sırada kalp krizi geçirerek yere yığıldı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Öldüren halay! Sünnet düğünde halay çekerken yere yığıldı

Düğün yerine gelen 112 Acil Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Göleli hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Göleli, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Mikail Göleli'nin cenazesinin memleketi Iğdır'da defnedileceği öğrenildi.

Öldüren halay! Sünnet düğünde halay çekerken yere yığıldı - Resim : 2

Olaya tanık olan davetlilerden Mehmet Girgin, Mikail Göleli'yi yakından tanıdığını ve çok büyük bir kayıpları olduğunu ifade ederek, "Rahmetli Mikail abi düğüne geldi. Halay başı çekerken o esnada rahatsızlanarak yere düştü. Yere düştükten sonra tabii millet başına toplandı. Telefon açtık ambulans geldi. Hastaneye götürdü. Daha sonra vefatını duyduk. Rahatsızlığı pek yoktu ama yine bir kalp krizi geçirdiğini duyduk. Allah kimsenin başına vermesin, çok büyük bir kayıp" dedi.

İHA

 

Öldüren halay! Sünnet düğünde halay çekerken yere yığıldı ile ilgili etiketler Tekirdağ Kalp Krizi sünnet düğünü halay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.