Öldürdüğü sevgilisinin cesedini emniyete getirmişti! 'Namus' bahanesine sığındı

Kocaeli'de, tartıştığı sevgilisini ticari takside vurduktan sonra, cansız bedenini karakola götüren zanlı adliyeye sevk edildi. Adliyeye giderken gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusunu yanıtlayan cani, "Namus için" dedi. Ali Akbaba, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu sabah Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, Ali Akbaba isimli bir şahıs, taksiye binerek sevgilisi Seyhan Gözer'i işe bırakmak istedi. Araçta bir süre sohbet eden çift arasında bir anda tartışma yaşandı.

Öldürdüğü sevgilisinin cesedini emniyete getirmişti! 'Namus' bahanesine sığındı

Gözer'in araçtan inmek istemesi üzerine tokat atarak onu engelleyen Ali Akbaba, silahı çekerek sevgilisi Seyhan Gözer’i başından vurdu. Şoförü de tehdit ederek emniyete götürmesini isteyen Akbaba, şoförün hastaneye gitmesine de engel oldu.

İçinde ceset bulunan taksi ile Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen şahıs, kız arkadaşını öldürdüğünü söyleyerek teslim oldu. Emniyet bahçesindeki taksinin içinde cesedi gören ekipler hemen harekete geçti.

Öldürdüğü sevgilisinin cesedini emniyete getirmişti! 'Namus' bahanesine sığındı - Resim : 2

İlk olarak bölgeye sağlık ekipleri sevk edildi. Emniyetin bahçesine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Seyhan Gözer'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Gölcük Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, taksi şoförü ve Ali Akbaba gözaltına alındı. Taksi şoförü, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Şüpheli Ali Akbaba da emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlı, gazetecilerin "Neden yaptınız?" sorusuna ise, "Namus için, bu bir namus meselesi" diyerek cevap verdi.

TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kocaeli Adliyesi'ne sevk edilen Ali Akbaba, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA

Öldürdüğü sevgilisinin cesedini emniyete getirmişti! 'Namus' bahanesine sığındı ile ilgili etiketler Kocaeli Kadın Cinayeti sevgilisinin cesedini karakola götürdü Ali Akbaba

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.