Öldürdüğü çıngıraklı elini ısırıp bu hale getirdi!

Bahçesinde bulduğu yılanı öldüren ABD Teksaslı erkek, hayvanı çöpe atmaya çalışırken kopuk kafa tarafından ısırıldı. Eli moraran adam ölümden 26 panzehiri enjekte edilerek kurtarıldı.

Jennifer Sutcliffe yerel KII-TV televizyonuna yaptığı açıklamada, kocasının bahçede çalışırken 1,25 metrelik çıngıraklı yılanı gördüğünü kafasını keserek öldürdüğünü söyledi.

Sutcliffe çöpe atmak için ölmüş yılandan geriye kalanları almaya çalıştığında, kopuk kafanın kocasını ısırdığını anlattı.

Öldürdüğü çıngıraklı elini ısırıp bu hale getirdi!

BBC Türkçe'nin haberine göre ölmüş yılanların ısırma refleksi ölümden birkaç saat sonrasına kadar devam edebiliyor. Jennifer Sutcliffe ısırılmasının hemen ardından kocasının nöbet geçirmeye başladığını söyledi.

Daha sonra da Corpus Christi kenti yakınlarındaki evinden ambulans helitopterle hastaneye kaldırıldı.

Öldürdüğü çıngıraklı elini ısırıp bu hale getirdi! - Resim : 2

Olaydan bir hafta sonra yılan kafasının ısırdığı adamın durumunun iyi olduğu ancak böbrek işlevlerinin zayıfladığı belirtildi.

Arizona Üniversitesi'nden yılan panzehiri uzmanı Leslie Boyer, yılanların özellikle de kesilerek öldürülmeye çalışılmaması gerektiğini söyledi.

Boyer "Bu hem hayvana zulüm, hem de zehirli parçalarını toplamak zorunda bıraktırıyor" dedi.

Öldürdüğü çıngıraklı elini ısırıp bu hale getirdi! ile ilgili etiketler yılan ısırığı çıngıraklı yılan Teksas
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.