Old Trafford'da oynanan maçta lider Arsenal'e Manchester United'dan soğuk duş

İngiltere Premier Lig'de 6. hafta mücadelesinde Manchester United, sahasında Arsenal'i konuk etti. Karşılaşma 3-1 United'ın üstünlüğüyle sona erdi. Kırmızı Şeytanlar, bu sonucun ardından Premier Lig'de üste üste 4. galibiyetini almış oldu. Lider Arsenal de ilk yenilgisini aldı. Manchester United, Premier Lig'in 7. haftasında Crystal Palace deplasmanına konuk olacak. Londra ekibi ise aynı haftada sahasında Everton ile karşılaşacak.

İngiltere Premier Lig'de 6. hafta mücadelesinde Manchester United, Arsenal'i ağırladı. Old Trafford'da oynanan müsabaka, Manchester United'ın 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Mücadelede goller; 35. dakikada Antony, 60. dakikada Saka, 66. ve 75. dakikalarda Rashford'dan geldi. Bu sonucun ardından üst üste 4. galibiyetini alan Manchester United, puanını 12'ye yükselterek 5. sırada yer buldu.

İlk mağlubiyetini alan Arsenal ise 15 puanla liderlik koltuğunda yer aldı. United ligde ilk iki maçını kaybettikten sonra çıktığı 4. maçını da kazanmış oldu.

 

Old Trafford'da oynanan maçta lider Arsenal'e Manchester United'dan soğuk duş ile ilgili etiketler Manchester United İngiltere Premier Lig Arsenal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.