Old Trafford'da korku dolu anlar! Lukaku yerden kalkamadı...

Manchester United, Premier Lig'in 21. maç gününde Southampton'ı ağırladı. Kırmızı Şeytanlar'ın Belçikalı yıldızı Romelu Lukaku, ilk yarıda sakatlandı ve sevenlerini korkuttu.

Mücadelenin ilk dakikalarında Wesley Hoedt ile hava topuna çıkan Lukaku, rakibiyle kafa kafaya çarpıştı. Golcü oyuncu bu mücadele sonrasında yerde kaldı.

Yerde kısa süreli olarak bilinç kaybı yaşayan yıldızın bayıldığı kaydedildi. Lukaku, saha içerisinde yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.

Maç öncesinde konuşan Portekizli menajer Jose Mourinho, Lukaku'yu çok kullanması üzerine yöneltilen soruyu yanıtlamıştı. Başarılı çalıştırıcı şunları söylemişti;

"Lukaku'yu çok oynattığımın farkındayım ancak oynatmaya mecburum. Zlatan henüz fiziksel olarak üst düzey durumda değil. Mecburen oynatıyorum ancak onu dinlendirmek de istiyorum."
Bu yaz Manchester United'a transfer olan 24 yaşındaki yıldız, toplamda 29 maça çıktı.

Old Trafford'da korku dolu anlar! Lukaku yerden kalkamadı... ile ilgili etiketler lukaku
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.